9 Eylül 2013 Pazartesi

Nereden Nereye..

     Aslında mahalle konaklarının ne işe yaradığını bilmediğim için araştırmak istemiştim. Oradan illüminati çıktı. İllüminatiyi araştırayım derken de birinin face'ini buldum. Gönderilerini okudum ve bu konu ilgimi çekti. Siz de okuyun:

                             

                                             İsrail kimdir? (siyonizm)
         
             Buradan Hacca uçakla gitseniz bilet parasının %9'unu Yahudinin eline ödemeden gidemezsiniz. Çünkü serbest hava bölgesinde uçabilmek için IATA üyesi olmak şart.  Öyleyse gemiyle gidelim derseniz bu kez %9'unu Loyd denilen yahudiye ödeyeceksiniz. (Loyd da aynı şekilde yahudi kuruluşuymuş.) Türkiye'den İran'a para gönderemezsiniz, yahudi bankası araya girecek %1'ini komisyon olarak alacak, para öyle gelecektir. Mal alamazsınız çünkü Akreditif açacaksınız. Ancak yahudi bankası açabilir. %5'ini yahudiye ödeyeceksiniz. (Akreditif, belirli bir nicelikteki para için, bir bankanın yükümlülüğü altında, üçüncü bir kişi yararına bir başka bankada ya da aracısında açtırılan kredi) Dolar yahudi parasıdır. ABD dışındaki ülkelerde 5 Trilyon Dolar para vardır. 5 Trilyon Dolarlık da ABD tahvili var. Bütün ülkelerin merkez bankalarının rezervleri ABD'de duruyor. Biz buna üç kağıt oyunu diyoruz.
     Dünyada 6 milyar insan var ve 1 senede 75 trilyonluk mal alışverişi yapılıyor. 37,5 Trilyon Dolar yahudiye ödüyoruz. Bunları niçin söylüyorum? Siyonizm demek sadece İsrail ve ABD demek değimdir. Bütün bir timsah dünyayı avucunun içine almış, hepimizi fiilen köle yapmış, Gazze'de çoluk çocuğu öldürüyor. Bu beladan insanlığı nasıl kurtarabiliriz? Çünkü büyük İsrail, yahudilerin dini inancıdır. Her İsrail Cumhurbaşkanının şu sözü vardır; "Bizim iki tane haritamız var. Birisi duvardaki birisi de kalbimizdeki haritadır. İşte İsrail budur.
                     
       

7 yorum:

  1. Galiba Necmettin Erbakan'a ait..

    YanıtlaSil
  2. değerli insan9 Eylül 2013 17:59

    değerli kuşum önemli bir konuya parmak basmışsın ama bu konu gayet kapsamlı bir konudur bence sen bunu bir kaç bölüm yap teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. Eğer gerçektende uçak ve gemiler, israile ödenen para ile hareket edebiliyorsa, o zaman umreye otobüsle gidecez demektir :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bi ara ulaşırsın artık .Yolun açık olsun (:

      Sil

YORUM YAZ;